Loučení milenců III

Loučení milenců III

Anotace: co oči nevidí, srdce přebolí...

Na délku paží se vznáší
čtvero rukou v prsty spojené,
ranní opar, mlha nohy ovívá,
s doteky se pouštějí,
loučení pro pár minut,
pro pohled za rameno,
kde stín, slunce vstává,
stromy obalené jinovatkou,
s polibky až ráno slíbává.

Na délku několika kroků,
dívají se do očí,
pro pár slůvek posledních,
které bez slz se neobejdou,
nechtějí odejít,
ale časná doba je k tomu nutí,
neznají pro to slova,
protože nechtějí odejít.

Ach, má lásko,
kdy jen tvůj stín opět uvidím,
ach, má lásko,
kdy loučit se budeme naposled…
Autor Láďa, 06.12.2010
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, hašlerka, Tamara, Kapka, CULIKATÁ, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí