kouzelná věta

kouzelná věta

Anotace: Ne vždy jsou šťastné konce jen v pohádkách.

zadívám se ti do očí,
které jsou plné strachu,
a snažím se naleznout pomoc pro tebe,
ve světě plném bezohlednosti a prachu.
chtěla bych tvojí bolest přenésti na sebe ...
ač netušila jsem,
jak pomoci ti od zlé nemoci,
žadonila jsem odpověď od bezohhledného světa,
nemůžeš přec podlehnout bez pomoci,
neuzdraví tě ani kouzelná věta....???...
Znám kouzelnou větu,
kterou spasím tvůj život štastný,
pokus se uvěřit mé osobě,
pomali zavírej oči a hezky se zasni.....
nemusíš se obávat toho snění,
opravdu?!nic zlého v tom není.
kouzelná věta vyslovená v pravý čas,
přec dokáže zázraky a probudí cit zvláštní v nás...
ta jednoduchá věta co spasí svět,
tak jednoduše zní,
tvojí dobrou náladu navrátí zpět,
tak zavři očka a pěkně sni....
věta jenž zní " miluji jen tebe",
ty rozzáříš se,
oddáš se mě a já ti dám sebe.
spolu na dlouhé časy,
jen TY a Já...
pohladím tvé hebké vlasy,
TY navždy muj,
Já navždy tvá..
Autor B.kaspik, 06.12.2010
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, Sladkalu, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí