Naposled

Naposled

Anotace: ...

Naposled zazpívej mi,
než zase odletíš,
jak ptáček modravý,
země světa svým zpěvem potěšíš.

Ještě pár písniček hraj,
než odletíž za obzor,
za daleký háj.

Zahraj mi skádanku svou,
posím, ještě naposled,
než zmizíš s černou tmou.

Poprvé a naposledy ještě pohlaď
květ na mém nahém těle,
poslední pohled věnuj mi
a dívej se na mě zas tak troufale a směle.

Zatancuj mi tanec poslední,
ještě jeden, než odbijou zvony kostelní.

...a Ty odletíš...

Ještě tu poslední básničku napiš mi,
každý den ji budu číst, než sečtou se mé dny.

...bez Tebe...
Autor Lenny, 06.12.2010
Přečteno 373x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, Nick Name, CULIKATÁ, Tamara, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšu jen to, co cítím...nikým se neřídím

09.12.2010 20:02:00 | Lenny

Proč tam všichni pořád za každou cenu cpete přírodu? To je chvíli Hrubín a chvíli nějakej nadrženej surrealista.

07.12.2010 01:57:00 | Nikotin

Smuténková, ale tak hezky napsaná... chjojky. ST!***

06.12.2010 22:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí