Mikulášská nadílka

Mikulášská nadílka

Anotace: ..prostě ho miluju:-*

Překvapením stala se,
Mikulášská nadílka,
chtěl's udělat mi čertíka,
však já mám Tě za andílka.

Ještě, že mám broučku Tebe,
"snesl" jsi mi Modré z Nebe.

A v červené ponožce,
schoval si mi Milku,
vychutnávám lásko,
tuhle krásnou chvilku.

Ještě čertík z marcipánu,
postrašil mě maličko,
děkuji Ti za všechno,
Ty jsi moje zlatíčko...
Autor Jean89, 07.12.2010
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelně roztomilá básnička,tak nějak mě zahřála i za Tebe,že se máte hezky rádi:)

07.12.2010 07:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí