O ZIMĚ

O ZIMĚ

Anotace: ...jen takové pohlazení...

Na okna kreslí květy mráz
a tuhá zima je tu zas.

Včera Barborka přivedla zimu,
dnes Jitka mne si ruce v klínu.

Na poli bílá peřina - přírody matka,
na stromech kvete jinovatka...

Své milé někde v teplíčku
posílám o zimě básničku.

Ať hřeje tě Mirunko u srdíčka,
že jsi má první! První písnička.
Má PRVNÍ láska milovaná,
že jsem tu pro tebe,
že nejsi sama!!!

S láskou jááááá
Autor Dalimila, 07.12.2010
Přečteno 376x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, NikitaNikaT., Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučké, tak krásné, romantické dílečko... ST!***

07.12.2010 19:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí