Ten Tvůj

Ten Tvůj

Anotace: ...

Víš...obloha ztemněla
a modrá polární záře jen.
Ruka Tvá mě pohladila,
ale probudil reality sen...

Slzy mi tekly po tvářích
a nemohla jsem spát.
Vítr se prohnal po stráních
a oheň neuměl mě rozehřát...

Byl svatý Mikuláš...
tak jako dnes...
Byl svatý Mikuláš...
šestý prosinec...

Do očí ses mi zadíval
a moji bolest sdílel se mnou...
Ruku jsi mi zahříval...,
než se mořské vlny vzedmou...

Tvoje oči...ach, prozraď,
kde se schováváš?

Tvoje rty...ach, prozraď,
za kolik úsměv prodáváš?

Ten Tvůj...
Autor Airen, 07.12.2010
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Descardea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí