Odcizené štěstí

Odcizené štěstí

Anotace: bez komentáře

Venku prší
a na polštář
stékají slzy
hořkosladké touhy

Tvé rty cosi šeptají
a když zavřu oči
cítím Tvou přítomnost
jako bys tu byl

Chci se Tě dotknout
ale cítím jen prázdno
protékající mezi prsty
v ledové místnosti

Kam zmizel Tvůj vřelý úsměv
co rozzářil šedivé dny?
Kde spí Tvá vlídná slova
co stírala mi slzy?

Už několik dní
marně čekám telefon
Tvé vzkazy mlčí a já
vím proč

Včera jsi byl tak blízko
dnes pohřbívám mrtvé naděje
a můžu říkat pouhé sbohem
(Tobě a té druhé)
Autor mňousek, 07.12.2010
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí