Lásko...

Lásko...

Anotace: ...trošku melancholická, sama nevím, proč na mě ten pocit dolehl, když vím, že mě miluje...

Slza z tváře mi padá,
z lásky,
z toho, že mám ráda.

Ze strachu, že Tebe ztratim,
hezké chvíle, už nevrátim.

Nikdy nebudu toho litovat,
když teď říkám,
že Tebe, navždy budu milovat.

Už dávno vím, že láska bolí,
ale také rány hojí,
když srdíčko zamilovaným buší,
láska ta všem lidem sluší;
(když upřímná je).

Tak píšu tyhle verše,
ve kterých je můj cit,
s Tebou chci navěky,
Davidíku být.
Autor Jean89, 08.12.2010
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, la loba, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí