Myšlenky..

Myšlenky..

Anotace: nešťastná láska.. v šestnácti letech.. báseň pro kamarádku..

Chtěla naplno žít, nevěděla jak dál
pak přišel on, dal víru ji znát.
Chtěla poznat svět z jiných stran
čekala od něj lásku jak trám.

Kámoši ji radili, nech ho běžet dál
nechtěla čekat na poslední vlak.

Nemyslet na nic, pouze na jeho lásku,
nechtěla víc, než namalovat pár jeho obrázků,
které by mu řekli hodně a naznačili její lásku..
Autor The Oktávie, 08.12.2010
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí