Loučení

Loučení

Anotace: Se slovy: Sbohem

Pár vět a hořkost v ústech
Slzy v očích,čas co už
nevrátí se.

Myšlenky,proč vlastně stalo se
Bylo tak krásně a najednou je
žalostně.

Jen jedna věta z úst vyslovena
Může ranit, tak že láska je
bezbolestná.

Sbohem.......Na věky věků
Loučení,kdy most už nevede
přes žádnou řeku.

Co bylo,už vlastně není
Myšlenky se choulí k
zapomění.

Tma, ta cestu ukazuje
Láska,je cit,který
si navzájem darujeme.

Loučení,je bolestné
Za pár dní,je už ale
nezvěstné...Proto že
si nevzpomeneš!
Autor Kett, 17.01.2006
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

copak, copak?... :-((

20.01.2006 13:29:00 | Modrý Adept

Pěkné svou vroucností

17.01.2006 21:53:00 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí