Hloupá a naivní jen..

Hloupá a naivní jen..

Anotace: o dívce, která si ráda hrála s city a nakonec na to sama doplatila..

Byla hloupá a naivní jen,
ráda si hrála s něčím citem,
nechtěla vždy jen brát,
dlouho čekala snad chtěla i dát.

Často si říkala proč právě já,
nechci být krutá a chci taky dát..

Proč je tak hloupá a naivní jen,
snad jednou pozná, že chybuje,
láska je, ona existuje
a člověk ji hledá a najde jednou, dvakrát ve svém životě..

I když ji potkala dříve mnohokrát,
nikdy ji nemohla vážně brát.
Vždyť byla hloupá a naivní jen,
láska ji utekla za jiným snem.

A teď ji skoro má, avšak neví jak dál..
Ona by mohla, vždyť na ni má,
v cestě ji však stojí její hloupost a naivita..
Autor The Oktávie, 08.12.2010
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: Romeo3769, Danger, James Libustka, CULIKATÁ, Tamara, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem smrtelník, kterému se každý vypláče na rameni.
Ale i Ty nešťastně zamilované kamarádky..
Obohatily mne..:)

18.12.2010 19:54:00 | The Oktávie

Krásná tečka.
Ti povím,mít takové kámošky není pozitivní :-)
Nevlastníš obchudek s domácimí potřeby,těch kapesníčku padne...

14.12.2010 21:38:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí