MiniKrimi

MiniKrimi

Anotace: Jak chápeme zradu?

Sbírka: JDI

Právě ona Pavlína
nelítostně dnes
nakopla mě do klína
vyju jako pes

Kulhám, belhám, nemám slov
nechci spadnout na zem
cítím v hlavě chladný kov
byl jsem Pavlou zrazen

Moje hlava není už
mám v ní díru malinkou
Pavla na mě vzala kuš
s nenávistí velikou

Nemám už víc co bych řek
vždyť svou hlavu nemám
holt to bude asi pech
proč já věřil ženám...
Autor Ska_Ne, 08.12.2010
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co tvé oči nevidí, to ti kdekdo "závidí"

12.12.2010 14:56:00 | Ska_Ne

No to jsi tedy dopadl
žena byla jako saň
krutou zaplatil jsi daň:-(((

08.12.2010 17:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí