přítel

přítel

Anotace: opravdu nám pomůže??

Žiletku v ruce svírám,
moje duše křičí umírám,
nemá cenu tu být,
proč tu mám sakra žít?
kdybych byla vlastovka
nebo malá deštovka,
v zemy bych zmizela
před tím světem
postřílela bych tě kulometem
ano tebe, ja je možné,
že jsem si nejdřív myslela že si anděl z nebe??
čekala jsem že mi řekneš
MILUJU JEN TEBE,
aty mi vytrhneš byjící srdce?
A ještě tak náhle krvavě prudce...
prudký zářez asi mam v oku slzu..
to bude nářez jsem strom
který strácí mízu..
miluju tě ty mě ne můj život ted vyhasne...
na žiletku přitlačím slzu v oku zatlačím..
krev mě zalila jako bych si vína nalila...
Můj život končí jiný začínám a před tím zleo oči zavírám
Autor nelinQa, 08.12.2010
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí