miluju tě ale pst!!!

miluju tě ale pst!!!

Anotace: .....

potkala jsem tě omylem..
potkala jsem tě náhle
nevím co je to se mnou,
něco mě k tobě táhne.
Takový pocit jsem ještě nezažila.
Kolena se mi podlomila..
Při káždém slově.
Při každé řádce.
Kdybych tě tak mohla vidět
i jen krátce,
krásné oči sametový hlas
něco ti řeknu zamiloval se jeden z nás!!
Autor nelinQa, 08.12.2010
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Nick Name, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé..ST!

08.12.2010 21:39:00 | Nick Name

Třeba i ten druhý:-)))

08.12.2010 20:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí