Pro tebe zamčeno.

Pro tebe zamčeno.

Anotace: Jsi bezvýznamný pro člověka, kterého miluješ. Není snadné, ti to říci. Promiň.

V nevíře vládne ticho,
světlá zákoutí se očistí,
v podvědomí schované licho,
a my dva jsme jeho kořistí.

Ve světle není dotyků,
tam není hádek.
S tichem nevírá přichází,
po boku dvou kamarádek.

Tu první, nazval jsi ji Láska,
já bych ale znala jméno jiné,
pro mne to není dívčí zkazka,
jen rozmar,kdy srdce moje jihne.

A druhá, zvláštní paní Nenávist,
nepřiznaná a nenaivní,
ve vzhledu svůdná (možná závist),
a v duši mile negativní.

Co znamenají pro tebe?
Možná chceš dát jim jinou definici?
Však beze mne.
Ať naslouchaj ti satirici.
Autor SWEET13, 08.12.2010
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., váhy, Oťas, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí