Srdce na půl.

Srdce na půl.

Anotace: cesty mám.

Sbírka: Zklamání.

Srdce na půl cesty mám
když toužím, když se svých snů těžko vzdám.

To srdce v půli rozťaté
tak samo, smutkem načaté
v půli cesty zůstalo.

Tak samo, samo, jako by bíti přestalo.

Na půli cesty dlouhé, kamenné
zdá se žalem celé zhrzené.
Srdce to samo v půli přestalo
samo jen na půl cesty zůstalo.

Ach tak samo...
Autor Paulín, 08.12.2010
Přečteno 431x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, NikitaNikaT., Psavec, CULIKATÁ, labuť, strawbery, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy není nic úplně samo a bez příčiny... zase začne bít...

09.12.2010 10:06:00 | labuť

přijde mi smuténková

ST

08.12.2010 22:19:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí