ZÁZRAK VŠEDNOSTI

ZÁZRAK VŠEDNOSTI

Anotace: Zázrak každodennosti....

Zázrak všednosti
klamání těla
ozvěna věrnosti
luna co oněměla

Mockrát jsi se vzdalovala
pak jsi přišla blíž
vášeň ale kralovala
hledala jen zemskou tíž

Šeptání do ucha plné něžností
píseň lásky zněla
ty sladké hlouposti
sny jenž probudila

to krásná noc, noc co kralovala
v ní ale nezabloudíš
která tak žalovala
kdy se k ní vrátíš

Zázrak z možností
krása nesmělá
HLEDANÍ VŠEDNOSTI
Luna co ONĚMĚLA.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.12.2010
Přečteno 274x
Tipy 23
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, čas.běží, NikitaNikaT., la loba, Květka Š., j.c., PIPSQUEAK, jitka.svobodova, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně, Radku, hladíš slovy. ST!***

09.12.2010 20:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí