mtsmr...

mtsmr...

Anotace: kdyby.....

Miluju mě..
Miluju tebe
Moje srdce je zamilováné?!!
Proč ptám se
zamotal si mi moc hlavu zdá se.
Jak? zní můj dotaz
nechci po něžnosti tvrdý náraz.
Kdy?v jakou chvíli?
mám začít a zkončit abychom krev neprolili?
Zbytečné tohle vše..
Ty si můj!
Já tvoje!
Láska je naše!
Sladká slova
Něžné věty..
A zas znova
Proč jen úlety??
Já chci lásku věrnou
Slova pravdy která srdce nervou..
Snad někdy na cestě..
Chytím kytku nevěstě..
Lásku budu mít až do konce všeho..
Kdesi můj princi lásko kráso něho..!!..
Autor nelinQa, 09.12.2010
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí