Život je svině? Tak se s ní poper!

Život je svině? Tak se s ní poper!

Anotace: Nejlepší je řídit se jednoduchým příslovím:Život je svině tak se s ní poper!

Život skončit tak snadné je,když láska zmizí a ty jsi sám.
Stačí nuž vzít a krev ze žil propustit.
Nebo snad na prádelní šňůře se oběsit?
Plyn ten plíce tvé zaplní a vzduch do nich nepustí.
Prášky pomalé a bezbolestné jsou,navíc s kapkou absintu tě jistě zabijou.
Možností jak skončit ranec je,ale je odvahou udělat to?

Řek bych že ne! Pokud už nemáš pro co žít
Vzpomeň si že smrt je zapomnění.
Když jednou tenhle krok už uděláš,nikdy život zpět nezískáš.
A ty kteří tě měli rádi budou trpět dál
Páč sis život zbytečně bral.

Podívej se vzhůru a řekni si:Co je vjedší utrpení?
Žít sám a nemilovat,nebo způsobit bolest těm které jsi miloval?
Život je cenný,tak si jej važ a od smrti drž se dál.
Ačkoli se trápit navěky budeš,bude tě těšit vědomí
Že jsi nikomu jinému neuškodil.

Rozhlédni se okolo,sice všude pro tvé oči je jen šero.
Ale kdo se nepodívá na tebe pozná jaký jsi a co cítíš?
Možná ano možná ne,uzamkl si své srdce?
A proč? Kuli jedné dívce které jsi jej daroval a ona zlomené ti jej vrátila.
Na konci se silami jsi? Nejraději by si zmizel do zdi.

Trápení své potlačuješ před okolím,aby nikdo nevěděl že tě to tak bolí.
Uvnitř máš jen prach a chceš být navždy už jen sám.
Láska je svině to už víš a proto ji již nikdy do svého srdce nepustíš.
Ale zemřít nesmíš!

Život možná krutý je a láska pouze bolest přináší
Ale ty musíš silný být a řídit se příslovím:
Život je svině? Tak se s ní poper a zvítězíš!
Páč jen ty máš sílu se svou sviní žít a ne ji nechat odejít.

Jako světlo na konci tunelu naděje ti stále září
Tak jdi za ní a na zpět se neohlížej
Buď rád že šance na lepší zítřky je a že ty jsi stále tady,
Abys své lepší zítřky,když sám,ale hlavně prožil!
Autor drapyna, 09.12.2010
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí