propast

propast

Anotace: ...

Stála jsem nad propastí a říkala si skoč
Držela se větve stromu a ptala jsem se proč
Dívala se před sebe hleděla do prázdnoty
Propastný skok mě měl vytrhnout ze samoty

Stála jsem nad propastí a držela se větve stromu
Pak jsem si slzy otřela a odešla tiše domů
Autor Lockedlady, 09.12.2010
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doma je dobře a rány ze zklamání se časem zhojí.

10.12.2010 07:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí