Ako vzkriesiť Slnko?!

Ako vzkriesiť Slnko?!

Anotace: Milujem ťa - to je moja vlastná dogma a zmeniť sa to nemá, tým som si celkom istá...

Sbírka: Slnku

Odmietam uveriť, že to bola náhoda
a HNEVÁM sa na Boha, že ma
tresce prostredníctvom Teba...
(Mne je predsa jasné,
že nepatrím do neba)

Musel to byť osud.

D E S T I N Y

Láska, Ty ma nesúď,
ani ja Ti nemám čo odpúšťať;
mojím údelom je navždy Ťa milovať.
Ani jeden z nás nie je nevinný,
kašľať na minulosť, Slnko mojich dní.

Mal by si vedieť, že svojou
prítomnosťou rozjasňuješ
môj šedivý svet
- bez Teba Slnečnica umrie.

« Milujem ťa viac ako ktokoľvek iný na svete. »
... toľko citu v jednej vete...
Obaja vieme, že patríme k sebe,
možno však naozaj NEMÁME byť spolu
- obom nám preskakuje z toho hlavolamu.


Bloody sunrise, sadness
in your eyes – hope
you will be happy once…

Nikto mi neprezradí, kam
ten kľukatý chodník
budúcnosti vedie
a ja cestou nachádzam len
otázky bez odpovede...
Autor slnečnica, 09.12.2010
Přečteno 324x
Tipy 23
Poslední tipující: Helena Lovecká, Divoženka1, Radek.oslov.Šafárik, Danger, vodnař, James Libustka, Psavec, Gabrielle, Sweet KiWi, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja to neviem bez väzby...

a áno, Slnečnica ľúbi Slnko a vždy ho bude milovať,
ono však nesvieti iba pre ňu, ale pre všetkých...

22.03.2011 21:41:00 | slnečnica

všude vazba .. ale tuším správný směr, za sluncem .. ST

12.03.2011 11:16:00 | Helena Lovecká

Snad rozkveteš :-) a porosteš za sluníčkem.

17.12.2010 21:07:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí