Zklamaná láskou

Zklamaná láskou

Anotace: ...

Jsme, a co?
Ptám se já,
a zajímá mě to.

Sedím a hledím,
má to vše smysl?
Sedím a sním,
jaké to má asi být.

Máme při milování trpět?
A kdy už je více trápení než štěstí?
A my stejně ho chceme zpět.

Chceme lásku za každou cenu?
Já asi ano, ale .....
Ale jednou v slzách utunu.

A přijde pak někdo,
kdo mě vytáhne?
Ne, jen mi smysly zmátne.

Láska ten zvláštní pocit,
láska ta příčina bolesti,
ůáska co zavírá do klecí,
ta co koná v hořkosti.
Autor Kirsten, 10.12.2010
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí