Idylka

Idylka

Anotace: ...

Čtyři ruce
nesoucí jedno těžké břímě.
Čtyři oči
slité v bezednou studánku.
Dvoje lačná ústa
spojená v nekonečný tunel
pohlcující vše,
co brání dohlédnutí
jednoho konce na druhý.

Dvě těla plačící
nad neúnosností své vášně,
nad záhadností nových poznání,
tak krásně rozehřívající
palčivé vzpomínky laskání
před rozbřeskem.
Autor jvacl, 10.12.2010
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Sweet KiWi, labuť, Nikotin, Květka Š., Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejhezčí na tom je ten volný verš! Dávám ST!

10.12.2010 12:40:00 | Nikotin

Osobitě napsáno. Líbí.

10.12.2010 11:24:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí