Tok myšlenek..

Tok myšlenek..

Anotace: Surrealistická báseň..napsaná během 3 minut bez přemýšlení..prostě surrealismus.

Pláč pláče, slzy padají čas je zmatek
Obejmi mě.
Padá sníh, chci tě, nemám tě.
Nejsi tu.
děti křičí, jdou ze školy, zvesela.
Já jsem já, ty tu nejsi.
Slunce, pro nás nesvítí.
Mám přátele.Mám je ráda.
jsem v bouři. City.
Co to je? Bouře. Záblesky.Slzy
jako děšť. Blesky na nebi, slzy v oku.
Píseň, samota mě ubíjí. Nač pracovat.
Chci snít.Chci spát jak dlouho jen můžu.
Zpěv žalmu topícího se v slzách.
Chápej neumírám. Miluju..
Autor M'ckey, 10.12.2010
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: boruvka175
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí