Zelený jed

Zelený jed

Anotace: Někdy stačí jeden pohled od očí

Má duše celá zmučená,
otrava již srdce prostoupila
Barva jedu – zelená,
nebráníš mi, abych pila

Tím sladkým jedem svým,
pomalu mne zabíjíš
Ještě jeden doušek, smím?
- plnou číši nabízíš

Až do dna budu pít a pít,
i když život vyprchá mi
Plné srdce jedu mít,
tonout mezi modlitbami

Ty však hlavu plaše skláníš,
světlo v očích zhasíná
Nitro své před světem chráníš,
smutná duše zraněná

Když dovolíš mi s tebou jít,
do všech stínů, do té klece
Budu tiše v skrytu dlít,
než otrávím i já tvé srdce
Autor Angela Valley, 10.12.2010
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, jitka.svobodova, Gabrielle, Ishtar, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super :D

10.12.2010 22:14:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí