Poslední naděje

Poslední naděje

Anotace: Poslední naděje

Nedozírná pustina,
kterou beznaděj svým domovem nazývá
Jen teskný zpěv a nářek andělů
se odněkud zdáli ozývá

Mí démoni zde mají úkryt
a příbytek svůj
Tohle místo nehledáš,
však zastav se na chvíli, prosím stůj

Nenajdeš tu radost
a barevné kvítí
Jen jedna svíčka na hrobě mých nadějí
tu mihotavě svítí

Pouze bodláčí a stromy bez listí
tu kdosi zasadil
Žít v prázdnotě,
to vždycky můj osud, lásko, byl

Až tohle místo,
co peklem se zve, opustíš
Ten jediný plamínek
ve věčné temnotě uhasíš
Autor Angela Valley, 10.12.2010
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Alexej, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí