TO TA PÍSEŇ...za to může

TO TA PÍSEŇ...za to může

Anotace: :o)

Sedím na posteli jako dřív s tebou,
tiché tóny smutené hudby mě vedou,
poslouchám je dokola a sem sama,
do drdíčka to byla rána,

dříve semnou si tu ležel
a čas kolem klidně běžel,
akordy klavíru tichem se linou,
ty teď trávíš ty momenty s jinou,

nechtěj abych poníženou byla
a o nás v duchu toužebně snila,
proč slzy chutnaj po soli,
a u srdce to tak bolí,

jako pelyněk vše hořké je,
snad je tu ještě naděje,
já vím že pro tebe nejsem prach,
že ty nejsi lásky vrah...
...nebo se mýlím?
Autor Gamy, 17.01.2006
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozně hezká básnička, cítím, že psaná od srdce ...

24.01.2006 16:48:00 | looser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí