Večer u svíčky

Večer u svíčky

Anotace: Každý večer je jiný... Jako každá žena...

Tvá tvář se u svíčky třpytí,
jak měsíc v klidném jezeře.
Krása mě za srdce chytí,
mám blízko k jedné nevěře.

Pomalu upíjím svého vína,
stíny ti tančí po těle.
Tak, jak hrála by tamburína.
Někdy vyzývavě, jindy nesměle.

Šero snad mé nedostatky skryje,
svou fantazii jak kord popadám.
„Tak na zdraví, ať láska žije!“
Do tvých očí se hluboko propadám.

Konec již znáte, milí básníci.
Romantiky už bylo dost.
Sfouknu malý plamen na svíci,
je třeba stavět další most…
Autor Tomikk, 11.12.2010
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: duše v plamenech, Kapka, Tesk, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tedy takto napsané básni se říká skvoSt!

11.12.2010 12:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí