půl hodiny

půl hodiny

Anotace: .

potřebuju se někoho dotknout
a i když za to musím platit
právě teď je to jediná šance
jak se k někomu přiblížit

bejt s ní v jedný místnosti
(na půl hodiny)
je krásný

je to krásný
na maličkou chvíli
koukat do očí
ve kterejch jsem jenom já

a pak ten sex,
samozřejmě...
Autor Tecka 2, 11.12.2010
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí