Vzkazy andělům...

Vzkazy andělům...

Anotace: stručné vyjádření touh a pocitů...

Vzkazy andělům...

Když bloudím nocí sem a tam.
A hledím zpříma do nebe,
tak v duchu se sám sebe ptám,
proč musím myslet na tebe...

Dny jak voda v řece plynou.
Mé myšlenky pochodují dále.
Snad s tvými v jedno splynou.
Snad budem spolu stále...
Autor Peky, 17.01.2006
Přečteno 748x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to mocc hezky

06.07.2006 08:50:00 |

Hezky vyjádřené pocity

18.01.2006 06:47:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí