Strážný anděl

Strážný anděl

Anotace: Vždy je ti někdo nablízku

Cítíš-li se zrazený
a slzy stékají ti po tváři
Ani déšť je nesmyje,
jsi uvězněn jak v žaláři

Ve vězení vlastních vzpomínek,
co nedají ti spát
Ve světě vlastních činů,
které nelze odestát

I když se snažíš sebevíc,
vždy se najde nějaké kdyby
Neutíkej před láskou
Netrestej se za své chyby

I v té nejtěžší chvíli,
kdy tvá duše branou zármutku prochází
Je tvůj strážný anděl při tobě,
ani nevíš, jak blízko se nachází

Když pochybuješ o životě,
když tvé oči usínají
Úplně nejblíž ti však je,
když paže mé tě objímají
Autor Angela Valley, 11.12.2010
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Behemot, Charibeja, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná...seš šikulka:-)

14.12.2010 17:24:00 | Behemot

Ta je nová co? Moc pěkná :)

13.12.2010 08:50:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí