váza

váza

Anotace: napsáno pro dnes, již bývalou přítelkyni petru

Váza ze střepů slepená,
Nebude již krásná jako předešlá.
Stále bude vidět každý spoj, šrám,
Stále se bude majitel cítit sám.
Duše jen tiše šeptá,
Dej tu vázu, dej ji pryč,
Život se na smysl neptá.

Váza slepená, v rohu stojí,
Tehdy jsem ji příjmal pod obojím.
Teď již krámky obcházím,
A nové vázy nacházím…
Autor vincent christian böll, 12.12.2010
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí