Kdy?

Kdy?

Anotace: Kdy?

Kdy se to stalo, již je to dlouhý čas?
V mrazivé zimě, či v parném létě snad?
Co slyšela jsem poprvé tvůj hlas,
jež vyhnal z mého srdce věčný chlad

Běh času s láskou nevnímáš
Padalo listí nebo začaly stromy kvést?
Když spatřila jsem, jak se usmíváš
Mé oči nechaly se úsměvem tím svést

Jsou to pouze dny, či už je to let pár?
Kdy to začalo, kdy podlehla jsem svojí touze?
Když viděla jsem ve tvých očích žár
Té sladké bolesti mne zbaví snad smrt pouze
Autor Angela Valley, 12.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Behemot, Charibeja, Bambulka, CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc pěkně píšeš!

14.12.2010 17:16:00 | Behemot

... není až tak důležité kdy, ale ŽE se to stalo ...
... pro lásku a s láskou ... moc přeju krásný prožívání ...

13.12.2010 00:56:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí