Staré lásky končí, nové přicházejí

Staré lásky končí, nové přicházejí

Anotace: tak to vždycky bylo, je a bude...

Nedopsané kapitoly
rozvrácených vztahů,
nevyřčená přání
po posledních polibcích,
nenaplněný osud
v tváři srdce,
které se rozlomilo
na dvě půlky s ostrými hranami

všechny bolí sáhnout si na něj
a každý ví, že co se oddalí
se těžko vrací zpátky
a cit lásky se nedá slepit
vteřinovým lepidlem,
protože každá vteřina
bez něj nebo bez ní
je už uzamčena v bedně krásna
bez otočení klíčku k západu...

...tam se uzavírají cesty...
...tam končí nehynoucí pomníky lásek

...a přesto vzpomínky
zůstávají, jsou celistvé,
i když bychom byli šťastnější
kdyby to mohlo být podle
našeho scénáře
a my mohli ty krásné chvilky
přetočit jako videozáznam
nazpět a dát tomu 3D rozměr

ale staré lásky končí...

...a nové přicházejí
Autor Tomáš Přidal, 12.12.2010
Přečteno 397x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, reznickova20, jitka.svobodova, Květka Š., CULIKATÁ, Nikotin, pamp_elka, Jiná, Kett, L. Šebestián Borský, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krasné v dnesnim svete je malo kluku kteri maji dusi citlivou a romantickou

17.12.2010 18:27:00 | nelinQa

Za ostré hrany a vteřinové lepidlo dávám tip *. Každopádně ale zbytečně dlouhý a vycpávkovitý.

12.12.2010 19:17:00 | Nikotin

Sice se v tom až tak nevyznám, ale podle mne jdeš nahoru, Tomáši Svatopluku. graťas.

12.12.2010 19:06:00 | pamp_elka

Tome,krásně a pravdivě napsané...

12.12.2010 18:48:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí