Je láska almužnou?

Je láska almužnou?

Anotace: ???

Něžná svou nahotou,
úsměv však cudný jest,
známá svou lakotou,
...svléká se, ...na mou čest!

Bělostná lilie
tak váží si svých krás.
Romeo!Julie!!
...tato noc je váš čas!

Jak vánkem lehounkým
i nervozita stoupá,
s závojem tenounkým
zdá se být víla skoupá.

Tichý hlas zašeptá:
"Tak co je? Nebojte se!"
Vášeň, ...ta co se ptá,
zavelí: "Milujte se!!"

V náruči po chvíli
zdá se být hamižnou,
...polibek zbloudilý
jen pouhou almužnou.
Autor ota.pé, 12.12.2010
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: ota.pé, zenge, jitka.svobodova, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí