Ranní probuzení

Ranní probuzení

Anotace: nojo, když je člověk zamilovaný tak dělá nesmysly :)

Sbírka: Milostné verše z úpatí Krušných hor

Dnes jsem na dece našel tvůj vlas
v ozvěnách slýchám stále tvůj hlas
vztekem se soužím
blouzním - cítím tvůj dech
jak mi vane po bedrech.

Mívám noci bezesné,
ale dnes se mi zdálo,
že ze sna se stalo skutečně
to co chci aby se stalo.
Že jsi ve spánku přišla,
po vlasech mě pohladila,
tím pohlazením jsi mě probudila
a já hledal po celém bytě
kam ses mi ztratila.
Ale byl jsem tu zase sám.
Jen bílá stěna mlčela zarytě,
jen samoty mě navštívil pán.

Jestli to všechno skončí
tomu na popud
já zavřu okno zvenčí
a přestanu věřit na osud.

Pár dní bez tebe,
bez tvé přítomnosti
já jsem celý bez sebe,
přestávám dělat zbytečnosti
v hlavě mi z toho jebe,
přicházím o zbytek ctnosti
chtěl jsem ti dláždit cestu do nebe,
ale upadám do věčné ztracenosti.
Autor Krušný Seveřan, 12.12.2010
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí