Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Pro krásné sny

Sbírka: Moje básničky

Krásné sny ať letí k tobě
v nedohledné době
ať jsou u tebe v domě.

Ať jsou jen ty nejkrásnější.
O čem?
Přeci o jedné holce tady zdejší a nejveselejší.

Máš ji přece strašně rád
a už pro ni nejsi jen kamarád.
Ona to ví moc dobře
vidí ten svět trochu modře.
Tohle modré nebe jménem liter
se jmenuje její další svět
to už by jsi měl vědět.
Ty to víš,
proto už spíš.
Zítra si to určitě přečteš,
něco nového se tady dočteš.
Mám tě strašně ráda, ale zatím jen jako dobrého kamaráda.
Nechci nic uspěchat a pak taky něco vynechat.
Autor Nikolka, 13.12.2010
Přečteno 618x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, carodejka, blue, Agniezka, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, psané od srdíčka a ten konec je opravdu moc pěkný a taky moudrý.

15.12.2010 00:43:00 | carodejka

Modrá láska:-)))

13.12.2010 10:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí