zpověď

zpověď

Anotace: bez komentáře

slza po hřbetu ruky dolů klouže,
kapka po kapce na zem padá.
kde kdysi krásné květy byly,
vše v očích mých jen zvadá.

neslyším již žádný smích,
něžná slůvka,co sváději mě v hřích.
proč cítím se tak sám,
proč,řekni,když tu tolik lidí kolem sebe mám.

teď tu klečím,krásné květy v rukou svírám,
ptám se boha,proč, proč na tvůj hrob se dívám.
proč nesmím tě už držet v obětí,
dotýkat se rtů,šeptat něžná slůvka,
z kterých úsměv na rtech tvých vyletí.

teď tu klečím,květy k zemi skládám,
ptám se boha,proč,proč rty své na chladný kámen dávám.
chce se mi křičet,chce se mi řvát.
bože,co jsi to udelal,
proč musel jsi mi lásku brát.
Autor tomuii, 13.12.2010
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí