Byla to láska..

Byla to láska..

Anotace: Nešťastná láska.. Mé přítelkyně se rády zamilovávaly.. A já jen házela písmenka na papír..

Cítila se jako vločka, když ji něžně objímal..
Snad aby mu neroztála objetí povolil,
za ruce ji vzal a líbal je..
A ona si tajně přála, ať je ten pravý, ať jejich láska
nikdy nestůně..

Říkali si, že je to láska,
každý jim ji záviděl..
Ptali se ji, zda-li ho má ráda
a ona nedokázala říci ne..

Však stala se chyba tak už to bývá,
poznala, že to není on, koho si přála..
Byl to jen přelud, nebo zlý sen,
byla to láska.., nebo špatný den..

Proč ji to udělal, pročpak lhal..
Po nocích, když se s ním milovala
proč něžná slova šeptával..

Teď ví, že to byl klam,
že jeho láska, jak se ji zdála,
nebyla tak prudká,
jak rozbouřený oceán..

V lásce nestačí jen krásná slova šeptat,
musí se umět milovat i odpouštět,
ona to nezvládla byla už slabá,
jejich láska byla křehká jako led..
Autor The Oktávie, 13.12.2010
Přečteno 390x
Tipy 10
Poslední tipující: Romeo3769, Danger, jitka.svobodova, Lamorte, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak už se těším,i když pokud dobře čtu mezi řádky,komedie to nebude...

09.03.2011 18:46:00 | Danger

Každý se otevírá.. A i když nepíše přímo o sobě, vždy odkryje něco ze sebe..
Bohužel ta báseň nebyla o mně..
Ale počkej si na mou knihu a pochopíš vše.. :)

18.12.2010 19:51:00 | The Oktávie

Krásné postřehy i když se mi zdá,že jsi ní...

14.12.2010 21:32:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí