Svatba

Svatba

Anotace: svatba - krásné završení pravé lásky...

SVATBA

Jdeme ruku v ruce k oltáři,
já vidím Tvůj úsměv na tváři,
Tvé oči mne spalují jako žhává láva,
vždyť dnes je náš svatební den,
naše ohromná sláva

Mám krásné šaty s vlečkou
a v ruce držím růže,
mám zvláštní pocit v nadbřišku,
dnes beru si Tě za svého muže

Na prst mi navlékáš prstýnek
a já myslím na řadu vzpomínek,
kněz nám dá své požehnání
a Ty mě políbíš bez vyzvání

Pak nás čeká velká hostina
a krásná svatební noc,
naše láska je čistá a silná,
má velkou moc
Autor Andrea de Taverne, 18.01.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí