Tajemství

Tajemství

Anotace: Některá tajemství jsou tak tíživá...

Prchavé okamžiky, co jsme prožili,
smyslné večery i něžná rána
Svá srdce jsme do dlaní vložili,
zůstala jen krvácející rána

Mé srdce zemřelo s tvým,
tak náhle si tě odvedl
Ty odešel jsi navždy s ním,
bez varování nás podvedl

Potají kradené chvíle radosti,
láskou byla jsem spoutána
Chtěla bych se vyznat ze mé bolesti,
však svým slibem jsem vázána

Na místo, kde mé srdce bilo,
si nechám vytetovat růži
V upomínku, jak mi s tebou bylo,
ten symbol ozdobí mou kůži

Vím, že to tajemství musím uchovat,
i kdybych chodila po střepech bosa
Můžou mě mučit, za živa pochovat,
nevyzradím ho, je ukryto – sub rosa
Autor Angela Valley, 13.12.2010
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Behemot, CULIKATÁ, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká...smutná...

14.12.2010 17:15:00 | Behemot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí