Noc

Noc

Anotace: Taková krátká básnička o hledání těch správných slov, které by vyjádřili city.

Za okny nesměle houká sova,
já sedím za stolem a píši slova.
Do pokoje proniká nesmělý luny jas,
Snaží se zpomalit plynoucí čas.

Jak popsat vůni tvých vlasů?
Jak perem obsáhnout tvou krásu?
K čemu přirovnat tvé modré oči?
Když na ně myslím, celý svět se točí.

V uších zní mi zvuk tvého hlasu,
na hodinách uplynulo již spoustu času.
Myslím na dotek tvých hebkých rtů,
pomalu se propadám do krásných snů.

Až zas slunce na svou pouť vykročí,
já tě znovu obejmu ve své náruči.
Po dlouhé noci přijde zase den
a my dva budeme spolu jen.
Autor S.Tomas, 13.12.2010
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný...:-)

30.08.2012 23:06:23 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí