Souhězdí

Souhězdí

Anotace: Kolik je na nebi hvězd, která je má, tvá? Jsme souhvězdí v oceánu duševních odlesků

Jseš hvězda,
A já toužím tvořit s tebou souhvězdí.
Budeš mi sluncem, já tobě měsícem.
Splyneme s prázdnotou,
Budeme jednotou
Univerzální parafrází na štěstí.

Vesmírem sami pro sebe
Spolu sami, každý zvlášť.
…Od soumraku k rozednění

Závidíme obloze
Tisíce hvězd
V nichž se nevyznáš.
Autor urcite.me.neznas, 13.12.2010
Přečteno 403x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, démon zatracení, carodejka, whiolet, jvacl, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Petbab, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vnímáš a vidíš,není nic krásnějšího než stvořit myšlenku
nad kterou se mysl i oči pozastaví, moc hezké.))

15.12.2010 20:31:00 | carodejka

jdi a dívej se...

15.12.2010 09:40:00 | whiolet

Tichem nočního souhvězdí
toulat se něhou doteků
Kde dlaně s vášní šeptají
Jsem tady, pojď buď můj

13.12.2010 23:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí