Láska

Láska

Anotace: Láska je krásná ...

Stojí dívenka, uprostřed lesa,
její srdéčko, radostně plesá.
Objevil se chlapec, láskou jí zahrnul,
amorek šíp střelil, a neminul.

Stojí dívenka, uprostřed louky,
nad hlavou svítí jí vítězné oblouky.
Lásku takovou, ještě nikdy nepoznala,
s každým předtím se jen rozeštvala.

Stojí dívenka, v objetí s hochem,
nožky jim obrůstaj zeleným hlohem.
Na věky věků, v objetí stojící,
do očí hledící a za ruce držící.
Autor Zuz, 14.12.2010
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: Chancer, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amen :-)

16.12.2010 22:30:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí