V poslední den týdnový

V poslední den týdnový

Anotace: Taková náhodná báseň vytvořená dvě minuty před jejím uveřejněním....

V poslední den týdnový
se toho moc nezmění.
Vlaštovky k jihu letí,
a berou sebou naše lásky.

V poslední den týdnový,
kdy mě zas lásko políbíš,
já natrhám ti jahody,
abys byla láska moje denní.

V poslední den týdnový,
já k nebi poletím,
budu se vznášet v oblacích,
budu mávat křídly svými.

V poslední den týdnový,
kdy mě zas pohladíš,
kdy lásku plnou vyznáš mi,
kdy tvoje touha splní se,
kdy spolu zas budeme.
Autor Hawkey, 16.11.2004
Přečteno 791x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí