Rozněžněný Van Gogh

Rozněžněný Van Gogh

Anotace: /kvůli Koprtince/

Maluji barvy
na plátno tvého těla
vystoupila jsi ze stínu

k obrazu svému
dostávám se do
neskutečných odstínů

stylově mi žužláš ouško

rozněžněný Van Gogh

Lákám tě do sítě
když už mi říkáš
že jsem tvůj pavouček

já si tě vysaju
říkám vážně ale
ve tváři mám oblouček

pro tvé hvězdy v očích

Šumím ti slůvka
do tvých mušliček
pro úsměv perličkový

něčím jsem tě šťouchnul
tohle je ale něžná báseň
to péro je kuličkový

píši ti poznámku
holčičko moje

a teď tě jdu ztrestat ...
Autor smudlinek, 14.12.2010
Přečteno 570x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcella, CULIKATÁ, hanele m., Do Ga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) Nežný, něžný... Maniak je autor této básně!

15.12.2010 08:18:00 | Koprtinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí