____________________ stačí?

____________________ stačí?

Anotace: nevím co sem napsat.

Rudý samet zakrývá dvě nahá těla
prudce oddychující
po rychlém trysku.

Jsou oni dva a nic jiného
nevědí kde se berou slzy
snad slzy štěstí?

Chladný noční vzduch jejich těla rozechvívá
v dáli bije kostelní zvon
a jsou jen oni dva.
Autor Blair, 14.12.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí