Tanec s tebou

Tanec s tebou

Anotace: Nemáte si občas chuť zatancovat

Tanec s tebou

Je ráno a zase já jedu metrem
Kolem mě spoustu znuděných lidí
Každý z nich kráčí vlastním světem
Každý z vás, v nás něco vidí

V půl osmý dali jsme si sraz
Chtěla jsi tancovat a já měl ti být partnerem
Za oknem našel jsem tvůj vzkaz
Že zastávka nám bude parketem

Všichni procházejí a tiše závidí
My oddali se našemu tanci
Jsme odpoutáni od reality a lidí
A já se ptám, máme my šanci

Valčík na rozloučenou, či tango žhavé
Je to jedno, hlavně když jsme spolu
My dva jsme téma ožehavé
Ty vyléčíš mě od každého bolu
Autor kukopr, 14.12.2010
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí