Navždy...

Navždy...

Anotace: Taky máte někdy ten pocit, že některé věci jsou navždy?

Tahle noc končí, uvidíš
že už mě vícekrát neuvidíš
Něco se stalo
je to jen málo
koukam do tmy
jsme tu jen my
tebe to vzalo, nemluvíš
nikomu nic nepovíš
ulicí prázdnou padají deštivé kapky
slyšíš cupitající bosé tlapky....
Chci hledět na tvou tvář
ač tě kryje svatozář
ta myšlenka mě pálí
a ticho mne vraždí
měsíc jasně svíti
...jak louka plná kvítí
kapka po tváři stéká
to mne k smrti leká
Vzduch páchnoucí krví
co se stalo,neví
zmizel úsměv můj
ale ne ten tvůj
Nelhal si když tvrdils - miluji!
Vyhrál si když šeptals - zabiji!
Hleděl si do očí se slovy - Bojuj!
Jiskru naděje viděls - Miluj!
Navždy se loučím
a dál již mlčím...
Autor drapyna, 14.12.2010
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu kapelku ani pořádně neznám resp jí neposlouchám i když dle toho co posíláš, to zní docela jako moje básen! :D

15.12.2010 08:24:00 | drapyna

http://www.youtube.com/watch?v=FP0RZi1sADg ?

14.12.2010 19:32:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí