Láskyplná poezie.

Láskyplná poezie.

Anotace: Poetický sen ...nebo to byla skutečnost?

Jak snadno si dá poplést hlavu,
ta kráska zřejmě tomu chce,
...a tak jí jenom pro zábavu,
čtu svoje verše o lásce.

Pletu pak verše s květy růží
nedbajíc trnů, ...vlastních ran,
srdce tak buší, dech se úží,
...verš vtíravý je intrikán.

Amorek si se sukní hraje,
rád by už odkryl dívčí klín,
než nahlédne do brány ráje
zdá se být víc než dotěrným.

Když odloží své prádlo bílé,
chce abych se s ní pomazlil,
je v ní kus výzvy roztomilé,
...snad jsem jí básní okouzlil.

Poezie není jen snění,
když mysl láskou chorá je,
vždyť pouhý verš ...a políbení
otvírá bránu do ráje.
Autor ota.pé, 14.12.2010
Přečteno 765x
Tipy 29
Poslední tipující: ota.pé, Psavec, Gabrielle, hašlerka, modrá..., Kars, labuť, Nikotin, jedam, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To znám a určitě nejsem sám
ST

15.12.2010 08:00:00 | Kars

Kéž bys měl pravdu, ST.

15.12.2010 00:12:00 | Nikotin

Moc se mi líbí

14.12.2010 22:34:00 | Kapka

já peněz místo poezie
a nelituji investic
..zabírá to víc:)

14.12.2010 20:51:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí